Added by on 2020-01-14

[Total: 0   Average: 0/5]You must sign in to vote Situated on what most considered to be an unremarkable parcel of land compromised by both natural and municipal zoning limitations, architect Brent Kendle, AIA, LEED AP of Kendle Design Collaborative turned these limitations into advantages by flipping the traditional layout of the home on its head. Social living areas are placed on the second level where previously unseen views of the surrounding mountains and city lights prevail in all directions. Private living areas are placed at ground level. A massive desert wash which cut the developable footprint in half and seen by most as an impediment to a good design, is instead capitalized on as an unobstructed view corridor affording distant valley views as well as engaging the homes young family to interact with untouched nature in an otherwise urban environment. Website – http://kendledesign.com Film by Chibi Moku – http://chibimoku.com Color Grading by Thomas Stigler Video Rating: / 5

2 Comments

  • orange moon glows 9 months ago

    the great room is, omg. such class and elegance. the whole house is stellar.

  • L3G3ND 9 months ago

    absolutely stunning. what siding/cladding is that?

Comments are closed.